Farmakologi och läkemedelsräkning

Wow tänkte jag. Ett helt nytt och okänt ämne parallellt med ett lika nytt och läskigt som innehåller matte?! Jag råkar vara sämst i världen på det. Men det går över förväntan.

Jag har faktiskt kul! Så kul man hinner ha med två ämnen som man måste lära sig under två veckor. Det är intressant trots den ganska höga nivån och jag känner faktiskt att jag lär mig saker. Ord från anatomin återkommer och saker faller på plats. Sen finns självklart tanken på att jag riskerar TVÅ omtentor. Parallellt med det här. Men det är liksom lite som att stressen över det har nått en nivå där den inte rör mig längre, haha! Det är för mycket så jag har bara slutat oroa mig. Som en överlevnadsreflex, det är det enda rimliga att göra gissar jag på.

Frej krälar runt på golvet och jag får inte en sekunds läsande gjort på dagarna. Det är alltså ännu viktigare att ta vara på kvällsplugg, och jag ser till att ha så mycket som möjligt på dagarna. Eftersom att jag har två tentor nästa vecka (kanske dags att bli religiös?) så försöker jag att göra så mycket roligt som jag kan med mina dagar nu. Ska göra en hel massa trevligheter måndag-onsdag för att orka sitta 16-22 på kvällen. Fy! Men lite kul är det ju. Älskar att jobba under press. Sen hur bra det går kan diskuteras. 

Önska mig lycka till!

Advertisements

2 thoughts on “Farmakologi och läkemedelsräkning

  1. Lycka till! Vi hade också lite farmakologi (väääldigt lite men minns att vi hade det) i underskötetske utbildningen men fasiken, kommer inte riktigt ihåg 😂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s