Att få något gjort med en bebis som mår dåligt

Hur gör man när man har en bebis som mår dåligt och har saker som behöver göras? 

Om vi bortser från städningen, disken och tvätten som ligger och väntar på mig så är faktiskt distansstudier en heltidssysselsättning. Det kräver att man lägger tid och energi på det varje dag. Alternativet är ju att sitta kvällen innan deadline men det är ju inte att föredra. Just idag hade jag verkligen behövt skriva på ett inlämningsarbete men Frej mår inte bra. Han skriker, gråter och gnäller hela tiden förutom vid matning och sömn. Om jag inte fysiskt rör vid honom blir det ett himla liv här hemma. Med all sannolikhet så är det tänder på gång, men ska oavsett ringa 1177 i eftermiddag och fråga om råd. 

För att orka med en dag som denna gäller det att inte ha så höga krav på sig själv. Man måste acceptera att vissa dagar blir mindre effektiva. Det gör ingenting att det är stökigt och får jag bara lite skolarbete gjort så är jag nöjd med mig själv. Sen så blir det att vänta in J, han kommer hem vid 16 och då får jag ovärderlig avlastning. 

Nu sover Frej i alla fall så jag passar på att läsa lite inför hemtentan som sker i slutet av kursen. Det går ju faktiskt att göra samtidigt som man håller hand.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s