Distans, men inte bara hemmastudier.

Att studera sjuksköterskeprogrammet distans på KI är inte hundra procent hemifrån. Du har ca två fysiska träffar per 7,5 högskolepoäng utöver VFU, och en sådan hade vi i torsdags. I just detta fall/denna kurs innebar det en powerpoint-presentation om våra erfarenheter av sjuksköterskeprofessionen samt fältstudierna och sedan en gruppdiskussion. Just kanske en sådan sak jag hoppats slippa nu när jag inte studerar på campus, men så kul skulle vi inte ha!
Jag överlevde (surprise, surprise) även denna gång, och är glad att det är över. Hade varje dag valt ett skrivarbete modell superlångt över att redovisa i ynka fem minuter, men man behöver utmana sig själv ibland också.

Utöver den fruktansvärda redovisningen så hade vi en gruppdiskussion där man fick prata om sina upplevelser av fältstudieveckan och även allmänt om vår uppfattning om sjuksköterskeprofessionen. Det var otroligt kul att få höra om allas erfarenheter. Känns också kul att få träffa alla i klassen, jag trivs väldigt bra i gruppen.

lektionstavla
Klassens samlade tankar.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s