Omställning

Det var verkligen välbehövligt med en långhelg efter förra veckan. Jag tog igen lite sömn och tog en tur till Dalarna med min familj för att kika på en sommarstuga. Även om miljöombytet var kort så gjorde det skillnad. Tyvärr så hamnade vi i köer på vägen hem, och jag övningskörde. Så mycket för avslappning? Jag överlevde, Jimmy överlevde, Volvon överlevde mirakulöst och Frej skötte sig bra i sin mormor och morfars bil.

På måndagen tog ångesten över på grund av det stundande lektionstillfället över och jag fick skjuta lite på att göra klart min powerpoint. Min scenskräck är nämligen brutal. Jag blir helt blockerad och slutar fungera. Det är ju en fördel med distansstudier, du slipper för det mesta situationer där du behöver stå framför en publik, men inte alltid!
Så nu satt jag här, lite lugnare än igår, i sista minuten och finslipade. Men jag klarade min deadline och det är alltid något! Sen hur det blir på torsdag återstår att se. Jag klappar mig själv på axeln om jag klarar av att yttra ett enda ord.

Nu blir det till att duscha och sedan sova. För klockan 23 är nämligen en rimlig tid att duscha när man är småbarnsmamma. I alla fall om man vill duscha ifred. God Natt!

img_7384
En trött kille och en glad mamma. Brukar vara tvärtom.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s